​​

Skip Navigation LinksVision

​​​​​​IHGruppens formål


IHPartners 

Firmaet ejes udelukkende at senior konsulenter, som quag erfaring mener at netop samspillet mellem IT og HR nu og i fremtiden vil være en af de afgørende faktorer for et succesfuldt leverandør, kunde og medarbejder samarbejde.​

En af firmaets målsætninger er at levere top ydelser til fornuftige priser samtidigt med at der lægges vægt på at uddanne og træne med rigtige opgaver til erhvervslivet , IT og HR studerende fra universiteterne. Et sådan uddannelsesteam består altid af min. 1 senior konsulent sammen med flere studerende. Erhvervslivet er begejstret for den mulighed IHPartners har skabt.

IHNetxpert 

Firmaet ejes af IHPartners, men tager sig udelukkende af produktformidling f.eks. IT politik og sikkerhedssoftware og EffectiveStaff som er et Microsoft SharePoint baseret HR SharePoint system, leveret som en samlet fuldt integreret HR funktionspakke eller som enkelt moduler  f.eks. ON/OFF recruitment.

Firmaet er også leverandør af IT og HR support enten som primær leverandør eller backfill for danske og udenlandske virksomheder.

​Vores VISION