​​

Skip Navigation LinksHRConnect

​EffectiveStaff


 
EffectiveStaff er en SharePoint baseret HR og talent management løsning, som facilliterer og automatiserer hele HR management området i en virksomhed. EffectiveStaff  organiserer alle HR informationer, vejledninger og understøtter forskellige HR processer og forøger medarbejdernes performance og organisationen som helhed.

 
Disse specialiserede features i EffectiveStaff  er udviklet i samarbejde mellem HR afdelinger, Linje ledelsen og medarbejderne i forskellige virksomheder. EffectiveStaff  har unikke features for alle medarbejdergrupper i en organisation, som sikrer at man samarbejder som et team samtidigt med at performance og effektiviteten øges, så virksomhedens målsætninger nås.
 
 
Se denne vimeo præsentation på ca. 9 min., men du kan hoppe rundt i den, ved at klikke nederst timelinien.
Den ses bedst i fuld skærm

 
Fordele: 
 
EffectiveStaff , der er baseret på SharePoint leverer en samlet organisatorisk HR løsning med central opsamling af alle HR data, med koordineret "entry point" for ledelsen og medarbejderne.

EffectiveStaff  er baseret på predefinerede og fleksible workflows med automatiske notifikationer.
 
EffectiveStaff  er et complet system for HR management, on/off rekruttering, performance, kompetence og uddannelses management for alle typer af ansatte og lokationer.
 
EffectiveStaff  giver HR specialister adgang til fuld kontrol af workflows og avanceret reporting.
 
EffectiveStaff  afslører organisationens "high-performance" medarbejdere med fuld indsigt i individuelle mål som er koordineret med afdelingen og virksomhedens målsætninger og KPI'ere.

EffectiveStaff  er en MicroSoft SharePoint HR løsning, som indehoilder alle muligheder for fuld "Human Capital Management".

 
Flere fordele:
 
Organisatorisk struktur
Medarbejder database med avancerede detaljer
HR opsamling og processor
Fraværs styring
Performance ledelse
Kompetence ledelse
Uddannelse og udvikling
E-learning
On/off rekrutering
Kompensation og fordele
Virksomhedsportal (intranet)